به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران روانبخش دیهیم خوب در جلسه بررسی پروژه های گچساران اظهار کرد: افزون بر ۳۰۰ پروژه در حوزه های مختلف آب خاک راه و شهرسازی و دیگر دستگاه های در دست اقدام است.
وی بیان کرد: در سال مالی ۱۴۰۱ _ ۱۴۰۰ افزون بر یک هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه های گچساران اختصاص داده شد.
فرماندار گچساران با اشاره به روند اجرایی برخی از پروژه ها تصریح کرد: از این میزان اعتبار اختصاص یافته به گچساران ۸۵ درصد از مرحله استانی، ۳۰ درصد نفت، ۲۵ درصد توازن، ۶۰ درصد اسناد خزانه در قالب راه روستایی، ۳۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده تخصیص یافته است.
دیهیم خوب عنوان کرد: دستگاه های اجرایی اقدامات لازم را با شتاب هرچه بیشتر برای پروژههای خود با توجه به اعتبارات اختصاص داده شده انجام دهند.
رضا قشقایی شهردار دوگنبدان گفت: افزون بر ۲۷۳ میلیارد ریال اعتبار به شهرداری دوگنبدان در سال مالی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اختصاص یافته که از این میزان حدود ۲۵ درصد معادل ۶۷ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
قشقایی تصریح کرد: در حال حاضر افزون بر ۱۰ پروژه عمران شهری در گچساران در دست اجراست.
شهردار دوگنبدان بااشاره به پیشرفت فیزیکی ۳۰ الی ۸۰ درصدی پروژه های در دست اجرا بیان کرد: تکمیل پارک نفت که پارک دریاچه اعتباری تخصیص داده نشده، برای ایجاد فضای سبز ۲۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد که تنها ۳ میلیارد ریال آن جذب شده است.
قشقایی افزود: به دو پروژه احداث بوستان محله ای و جاده سلامت ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به احداث نماز خانه و سرویس بهداشتی در گچساران گفت: برای این اقدام نیز ۳ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است.
شهردار دوگنبدان ادامه داد: برای کشتارگاه این شهرستان اعتباری جذب نشده و برای احداث مجتمع فرهنگی ۳ میلیارد ریال مصوب شده است.
قشقایی ادامه داد: برای بهسازی معابر ، ۲۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شد که ۷ میلیارد ریال آن تا کنون تخصیص یافته که این میزان اعتبار بابت مطالبات پیمانکاران پرداخت شده است.
وی گفت: توسعه مرکز مانتورنیگ دوگنبدان نیازمند اعتبارات است.
علی محمد آقایی بخشدار مرکزی گچساران ادامه داد: بهسازی راه روستایی از اقدامات مهم و تاثیر گذار است.
وی با اشاره به اجرای فاز دوم پروژه جاده گچساران به بابا کلان افزود: ضروری است فاز دوم این محور با توجه به تردد زائران مرقد بی بی حکیمه و مردم روستاهای بابا کلان و عشایر ۱۰ هزار نفری ساکن در منطقه و تاسیسات نفتی با توجه به اعتراضات شهروندان هرچه زودتر تکمیل و به بهره برداری برسد.
محمد مراد راغ پور رییس بنیاد مسکن گچساران ادامه دهد: اعتباری افزون بر ۲۱۲ میلیارد ریال به ایننهاد در سال مالی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ اختصاص داده شد که از این میزان ۱۴ میلیارد آن تخصیص قطعی و ۵۲ میلیارد ریال آن نیز از محل اعتبارات ملی بنیاد مسکن بوده است.
وی بیان کرد: افزون بر ۳۰ پروژه در گچساران وجود دارد که از این تعداد ۲۵ پروژه تکمیل و ۵ پروژه دیگر با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در دست اجرا است.
رئیس بنیاد مسکن گچساران اضافه کرد: از محل اعتبارات سال مالی -۱۴۰۱ ۱۴۰۰ تا کنون لز محل قیر رایگان ۵۰ هزار پتر مربع در ۶ روستا آسفالت شده است.
رحیم خردمند رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری گچساران خاطرنشان کرد: در این شهرستان ۱۲ پروژه در دست اجراست.
وی بیان کرد: از مهم ترین پروژه ها نی توان به کوشک دندون با اختصاص ۵ میلیارد ریال و تخصیص ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، موره تفت با اختصاص ۷۲ میلیارد ریال و تخصیص ۱۳ میلیارد ریال و دهکده گردشگری سد چم شیر اشاره کرد.
خردمند عنوان کرد: در حال حاضر باوتوجه به رد جانمایی موزه نفت از سوی شرکت نفت و گاز گچساران هنوز جواب استعلامات جانمایی جدید برای این مرحله به ما ارسال نشده که تعلل در این امر باعث بازگشت اعتبار این مرحله مهم خواهد شد.
اورنگ نارکی رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی گچساران اظهار کرد: مجتمع فرهنگی آفتاب گردان یکی از پروژه های بلاتکلیف ایننهاد است که در سال ۸۴ آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه اینمجتمع راکد مانده بیان کرد: حدود ۴ سال است که هیچگونه تخصیص اعتباریربرای این مرحله صورت نگرفته است.
علیزاده رئیس نوسازی و تجهیزات مدارس گچساران افزود: افزون بر ۱۲ پروژه با اعتبار در این شهرستان در دست اقدام بوده که یک هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال با تخصیص ۹۵ درصد به آنها اختصاص داده شده است.