به گزارش پایگاه خبری،تحلیلی جمعیت جوانان قشقایی،روز یکشنبه نهم خرداد ۱۳۹۵ شهرستان امیدیه پذیرای هنرنمایی هنرمندان قشقایی بود.
به گزارش سردار جنوب،موسسه خیریه حضرت ابوالفضل العباس ع قشقاییهای امیدیه در حرکتی انسان دوستانه و خداپرستانه اقدام به برپایی جشنواره موسیقی قشقایی و درآمد حاصله را تماما صرف ایتام و بی سرپرستان نمود .
در این جشنواره باشکوه هنرمندان خوش صدا و بنامی چون علی جباری و علی یزدان پناه با اجرای زیبای خود چنان وجدی بوجود آوردند که حاضرین در سالن با دست و کل زدن زیبایی این جشن را دو چندان کردند.
حضور اساتید ارزشمند ایل چون استاد اسداله مردانی با سخنرانی و استاد قدمعلی بهرامی با سرودن اشعار زیبا و همچنین اجرای شعر استاد غلام رستمی با همراهی و تک نوازی فرزند نام آورش کمیل رستمی در عرصه ورزش کشور و آسیا رنگین کمانی از هنر اصیل قشقایی فضای جشنواره را زیبایی خاصی بخشید.
گروه آغیرائل خاطره انگیزترین اجرای خود را با حضور
نوازنده ویلن ؛بهنام مهدی علمدارلو
نوازنده گیتار ؛ سامان زاهدی
نوازنده تار ؛ اسماعیل اژدری
نوازنده کمانچه ؛ فرهاد رنجبر
نوازنده سه تار ؛ کمیل رستمی
نوازنده دف ؛ معبود دهباشی
و نوازنده نقاره ؛ کامران اژدری برای حاضرین بوجود آوردند.
شایان توجه است این جشنواره با همت موسسه خیریه حضرت ابوالفضل العباس ع قشقاییهای امیدیه برپا تا با فروش بلیط و درآمد حاصله آنرا صرف امر خداپسندانه ی کمک به ایتام و بی سرپرستان نمایند.
shiraz
جشنواره خوب و آبرومندی بود من تشکر می کنم از همه مردم و مسئولین فهیم شهرستان آغاجاری و امیدیه
موسسه خیریه حضرت ابوالفضل العباس قشقاییهای امیدیه همچنین در همین راستا اقدام به تشکیل کلاس آموزش زبان ترکی قشقایی نموده است که کلیه درآمدهای حاصله صرف امور خیریه و کمک به ایتام و مستمندان می شود.
سلام و سپاس از حضور گسترده مردم غیور قشقایی،شهرستان آغاجاری،امیدیه،میانکوه،اهواز،ماهشهر و…
دمتون گرم