به گزارش پایگاه خبری،تحلیلی سردار جنوب و به نقل از ایرنا – سرمربی تیم فوتبال زنان قشقایی شیراز گفت: بانوان فارس استعدادهای بسیار خوبی در زمینه فوتبال دارند و تنها مشکل ما نداشتن زمین تمرینی است و امیدواریم این مشکل با حمایت هیات فوتبال فارس حل شود.
پروانه کران خسروی پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: تیم فوتبال زنان قشقایی مدت کوتاهی است که تشکیل شده و تاکنون پس از انجام ۲ بازی یک برد برابر خیبر خرم آباد و یک شکست هم برابر شهرداری بم کسب کردیم.
وی اظهار کرد: دیدار عقب افتاده این تیم از هفته نخست رقابت های فوتبال لیگ برتر بانوان کشور با آرسن تهران ساعت ۱۰ شنبه ۲۴ مهرماه در شیراز آغاز می شود.
سرمربی تیم فوتبال زنان قشقایی شیراز گفت: در هفته چهارم این رقابت ها نیز ساعت ۱۰ جمعه ۳۰ مهرماه در ورزشگاه شهید آیت الله دستغیب میزبان تیم استقلال خوزستان هستیم و امیدواریم با حمایت خوب هواداران، این دو دیدار خانگی را با پیروزی پشت بگذاریم.
در رقابت های فوتبال لیگ برتربانوان کشور ۱۲تیم شر کت دارند که به صورت دوره ای با هم به رقابت می پردازند.