سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس آباد گفت: به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، کنسرت موسیقی ‘مقامی قشقایی’ در این شهرستان اجرا می شود.
ایرج محمدزاده روز سه شنبه با اعلام این خبر گفت: این کنسرت در راستای همکاری و تعاملات فرهنگی بین استان ها و شهرستان ها، ساعت ۲۱روز چهارشنبه ۲۹اردیبهشت با اجرای گروه موسیقی ایل نوای قشقایی خانه فرهنگ و هنر استان فارس و همراهی و حضور افتخاری هنرمندان برجسته موسیقی استان اردبیل در سینما انقلاب پارس آباد برگزار خواهد شد.
وی گفت: بعد از اجرای کنسرت موسیقی، نشست های ادبی و موسیقی بین گروه موسیقی ایلنوای قشقایی و اعضای انجمن های شعر و ادب و موسیقی پارس آباد در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار و اشعار، آوازها و ترانه ها به صورت تطبیقی بین فرهنگ عشایر عامه شاهسون استان اردبیل و عشایر قشقایی استان فارس بررسی خواهد شد.
به گفته وی، گروه هنری ایلنوای قشقایی همچنین ساعت ۲۱ روزهای ۳۰و ۳۱ اردیبهشت جاری در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل به اجرای کنسرت خواهد پرداخت.



