به گزارش پایگاه خبری ،تحلیلی جمعیت جوانان قشقایی ،آقای خسرو رحیمی جوان ۲۶ ساله قشقایی از طایفه شش بلوکی و تیره رحیمی از نوادگان حاج نصیر قشلاقی رحیمی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی نفت-مخازن ساکن شهرستان شیراز در طول دوسال و نیم مطالعه و تحقیق و آزمایش موفق به ثبت اختراع فرمولاسیون بهینه ASP جهت بهره بردای از مخازن نفت با شماره ثبت ۸۴۸۳۱ در تاریخ ۲۹/۱۰/۱۳۹۳ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان اختراع با تاییده وزارت نفت شدند.
پس از بررسی و داوری کارشناسان نمایندگی فدراسیون بین المللی مخترعین در ایران جهت ثبت نام در نمایشگاه بین المللی اختراعات سوئیس ( ژنو ) پذیرفته شد.
نمایشگاه بین المللی اختراعات سوئیس یکی از معتبر ترین جشنواره های جهان که تحت حمایت مستقیم رئیس دولت فدرال سوئیس و شهردار ژنو و با حمایت سازمان مالکیت فکری ملل متحد (WIPO) ، فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) و سازمانهای تحقیقاتی بیش از ۴۰ کشور دنیا می باشد، که بیش از هزار خبرنگار و روزنامه نگار و صد هزار بازدید کننده از سراسر جهان دارد.
این اختراع در قسمت محیط زیست و انرژی (Class V: Environment–Energy)این نمایشگاه شرکت نموده و با رقابت سایر طرح ها از سایر کشور های جهان، موفق به کسب مدال نقره و دیپلم افتخار جشنواره گردید. از سایر تولیدات علمی این طرح میتوان به ۴ مقاله ISI . بیش از ۹ مقاله ملی و همچنین کتاب بهینه سازی فرمولاسیون ASP که در این زمینه چاپ شده اشاره کرد.
این اختراع با نام تجاری QASHQAEI ]قشقایی[ در جشنواره تجاری سازی اختراعات آلمان در شهریور ماه سال ۱۳۹۴ شرکت خواهد کرد.
خسرو رحیمی مخترع جوان قشقایی بیش از ۲۰ مقاله ملی و ۴ مقاله ISI و تالیف بیش از ۱۰ جلد کتاب در حوزه نفت و گاز را نیز در کارنامه خود دارد. فرمولاسیون بهینه ASP جهت بهره بردای از مخازن نفت به طور کلی خاور میانه و خلیج مکزیک و دریای شمال؛ بیشترین مخارن نفت دنیا را دارا می باشند و این در حالی است که پیش از ۷۰% نفت های باقیماندۀ دنیا در این مخازن غیرقابل تولید می باشد.
با روند افزون افزایش جهانی تقاضای نفت، ضروری به نظر می رسد که از این مخازن به صورتی بهتر و با بازدهی بیشتری بهره برداری گردد. این در حالی است که موفقیت های نسبتاً کمی در زمینۀ افزایش میزان برداشت از این مخازن پیچیده صورت گرفته است و از طرفی در سال های اخیر کاهش اکتشاف منابع جدید ، نیازمند اعمال روش هایی نوین در ازدیاد برداشت هستند. در این پروژه تحقیقاتی که برای اولین بار در جهان با استفاده از این روش برای ازدیاد برداشت بیشتر نفت از روش های شیمیایی همراه با مواد نانو استفاده شده است که میزان بازیافت نفت را تا حدود ۹۰ درصد ]یعنی ۷۰% نفت باقی مانده را تا حدود ۷% کاهش می دهد[ با هزینه های مقرون به صرفه بهبود بخشیده و کاملا با محیط زیست سازگار بوده است.
ساغ اولسون قشقایی جاهالی
سلام خسروجان تبریک میگم انشاالله موفقیت شما انگیزه ای واسه همه ما باشه از طرف خودم و خانواده صمیمانه این اتفاق پر افتخارو به شما و خانواده به خصوص عموها تبریک میگم…